Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UAT Municipiul Constanța cere ridicarea unui sechestru instituit de procurorii DNA!

ro

26 Jan, 2023 10:45 1187 Marime text


Dosar cu greutate pe rolul Tribunalului Constanța!

UAT Municipiul Constanța prin Primar Vergil Chițac solicită în instanță ridicarea unui sechestru instituit de Direcția Națională Anticorupție.

Dosarul 676/118/2023 a fost înregistrat ieri, 25 ianuarie 2023, pe rolul Secției I Civile a Tribunalului Constanța și are ca obiect „sechestru asigurător - ridicare sechestru asigurător“, fiind vorba despre o cerere formulată de UAT Municipiul Constanța prin Primar Vergil Chițac în contradictoriu cu Direcția Națională Anticorupție.



Până la acest moment, nu a fost fixată data primei înfățișări în cauză.

Potrivit unor surse bine informate, contacte de ZIUA de Constanța, este vorba despre un dosar deja soluționat în urmă cu mai mulți ani, litigiul vizând un teren.

Contactată telefonic, City manager-ul Constanței, Felicia Ovanesian, a declarat pentru ZIUA de Constanța, că este vorba despre un teren situat spre Valu lui Traian și pe care primăria intenționează să îl valorifice, pentru salubrizare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii