Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expedition Cargotex SRL continuă procesul împotriva Consiliului Județean Constanța! Dosarul a ajuns la Curtea de Apel

ro

24 Sep, 2023 17:00 872 Marime text
  • Expedition Cargotex SRL a dat în judecată Consiliul Județean Constanța pe un litigiu privind achizițiile publice, care viza o licitație privind servicii de analiză de risc la securitatea fizică a imobilelor aflate în administrarea instituției
  • La termenul din 25 august ac., magistrații de la Tribunalul Constanța au respins solicitarea Expedition Cargotex SRL
  • Nemulțumită de verdict, compania a atacat sentința Tribunalului la Curtea de Apel, însă nu s-a stabilit termen în dosar
  • Pârât în dosar alături de UAT Județul Constanța este și PFA Mecu Ion, câștigătorul contractului în valoare de 11.850 lei
 
 
În luna iulie, Expedition Cargotex SRL cu sediul social în Câmpulung, județul Argeș a dat în judecată Consiliul Județean Constanța pe un litigiu privind achizițiile publice, care viza o licitație privind servicii de analiză de risc la securitatea fizică a imobilelor aflate în administrarea instituției.

Dosarul cu nr. 5093/118/2023 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios administrativ şi fiscal.

La termenul din 25 august ac., magistrații de la Tribunalul Constanța au respins solicitarea Expedition Cargotex SRL.

Iată soluția pe scurt: „Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Expedition Cargotex SRL în contradictoriu cu pârâtul Unitatea Administrativ Teritorială Județul Constanța, ca neîntemeiată. Cu drept de a formula recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.

Recursul şi, dacă este cazul, motivele de casare se depun la instanţa a cărei hotărâre se atacă, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 25.08.2023”.

Nemulțumită de verdict, compania a atacat sentința Tribunalului la Curtea de Apel. Dosarul nr. 5093/118/2023 a fost înregistrat pe 22 septembrie a.c. pe rolul secţia de contencios administrativ si fiscal al Curții. Deocamdată nu s-a stabilit un termen de judecată în dosar.
 
Pârât în dosar alături de UAT Județul Constanța este și PFA Mecu Ion cu sediu administrativ în Galați declarat recent câștigătorul contractului în valoare de 11.850 lei pentru servicii de analiză de risc la securitatea fizică a imobilelor aflate în administrarea Consiliului Județean Constanța.
 
Despre Expedition Cargotex SRL

Expedition Cargotex SRL a raportat o cifră de afaceri de 1,230,485 lei în anul 2022, cu un profit de 327,183 lei la un număr de 2 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 90.87%, potrivit www.termene.ro.

Compania figurează cu un număr de 21 de contracte din achiziții publice.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un PFA din Galați expertizează securitatea fizică a imobilelor aflate în administrarea Consiliului Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii