Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța are pagină de internet! Se pot face programări online la arhivă și registratură, la Tribunal și judecătoriile arondate (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2023 13:33 1595 Marime text


De acum, se pot face programări online la compartimentele Arhivă și Registratură din cadrul Tribunalului Constanța și al judecătoriilor arondate, respectiv, Judecătoria Constanța, Judecătoria Mangalia, Judecătoria Medgidia și Judecătoria Hârșova.

Informația a venit de la judecătorul Adrian Oprea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Constanța, care precizează că „Tribunalul Constanța adresează rugămintea persoanelor care urmează să fie prezente la sediul instanței în baza unei programări prealabile realizate on-line să respecte data și ora pentru care sunt programate, urmărindu-se astfel limitarea numărului de persoane prezente concomitent, iar pentru a putea justifica prezența în instanță, acestea trebuie să facă dovada programării prin orice mijloc posibil (electronic - poză pe telefon sau tipărită pe hârtie“.

Astfel, este operațională pagina de internet www.tribunalulconstanta.ro, unde programările online se pot face la secțiunea Rezervare online.

În Secțiunea Document puteți consulta comunicatul de presă semnat de judecătorul Adrian Oprea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii