Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a respins acţiunea formulată de Municipiul Constanţa într-un litigiu care vizează o achiziție publică

ro

25 Oct, 2022 12:26 785 Marime text


Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins acţiunea formulată de Municipiul Constanţa prin Primar în contradictoriu cu pârâta Bonello Proiect SRL ca nefondată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile, la Tribunalul Constanţa - Secţia de contencios administrativ şi fiscal.
 
Hotărârea a fost pronunțată la termenul din 20.10.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Municipiul Constanța prin Primar a înregistrat dosarul, care are ca obiect despăgubiri achiziții publice.

Disputa între primărie și o societate comercială a ajuns în instanță, după ce, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația formulată de către Bonello Proiect SRL.

Pârât este Bonello Proiect SRL, despre care cotidianul ZIUA de Constanța a mai scris și în edițiile anterioare.
 
Dosarul are numărul 27/36/2022.
 
Într-un alt dosar care îi are ca protagoniști pe aceeași „actori" magistrații de la Curtea de Apel Constanța, Curtea de Apel Constanța dă o nouă șansă Primăriei Constanța de a recupera banii pe care îi pretinde de la compania Bonello Proiect, în legătură cu reabilitarea clădirii Liceului Teoretic Traian.
 
Curtea a decis  să trimită dosarul înapoi la Tribunal, pentru rejudecare, după ce, în primă instanță, municipalitatea pierduse procesul.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:


Bonello Proiect pierde procesul cu Primăria Constanța. Au vrut să reabiliteze clădirea liceului teoretic Traian



Municipiul Constanța prin primar cere despăgubiri de la Bonello Proiect în legătură cu o achiziție publică



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii