Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a decis aseară arestarea a doi bărbați. Iată acuzațiile

ro

31 Mar, 2020 09:24 2801 Marime text
Doi tineri din Constanța, clienți vechi ai oamenilor legii, au ajuns din nou în fața judecătorilor.
 
Ieri, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi indivizi acuzați de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, furt calificat și tâlhărie calificată.
 
„Solutia pe scurt: Tribunalul Constanţa. Dosar nr.1873/118/2020. Încheiere 30.03.2020. În baza art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 si 4 lit.e Cod procedură penală si art.223 alin.2 Cod procedură penală, Admite propunerea de arestare preventivă. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, fiecare pentru o perioada de 30 de zile, de la data de 30.03.2020 la data de 28.04.2020, inclusiv. În baza art.230 Cod procedura penala, Dispune emiterea de îndată a câte unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. Respinge, ca nefondate cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de cei doi inculpaţi“, potrivit minutei judecătorești.
 
Mandatele de arestare preventivă nu sunt definitive, ele putând fi contestate la Curtea de Apel Constanța.
 
Conform celor consemnate în actele aflate la dosar, cei doi inculpați au spart împreună un autoturism și furat bunuri, printre care și două carduri bancare. Cu cardurile au accesat fără drept sisteme informatice la două magazine, încercând să plătească fraudulos prin contactless cumpărături.
 
De asemenea, unul a și tâlhărit o persoană de un telefon și bani, iar celălalt a mai spart o mașină și o casă din Constanța, de unde a furat diverse bunuri. 

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii