Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:58 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse judiciare Procurorul constănțean Adina Florea, retrasă din fruntea SIIJ

ro

05 Dec, 2019 11:31 1535 Marime text
Fost procuror general al Constanței, procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care urma să fie numită procuror șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, în urma concursului câștigat în această vară, spun surse judiciare.

După publicarea rezultatelor finale ale concursului pentru conducerea SIIJ, denumită generic Secția Specială, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii ar fi trebuit să se întrunească pentru a valida rezultatele concursului și a o numi efectiv în funcție pe Adina Florea.

Cu toate acestea, din vară și până în prezent, Plenul CSM nu a validat rezultatele. În acest context, spun surse judiciare, fostul procuror general al Constanței și, totodată, fostul adjunct al Secției Speciale, magistratul Adina Florea, s-a retras din procedura de numire.

 Redăm în continuare poziția oficială exprimată de Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la această informație.

„În cursul zilei de astăzi, doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii in funcția de conducere din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, ca urmare a concursului susținut“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii