Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză la CSM pentru DIICOT Tulcea, din cadrul Serviciului Teritorial DIICOT Constanța

ro

01 Mar, 2023 11:36 1371 Marime text
Efective DIICOT - DCCO, în timpul perchezițiilor. Sursa foto: DIICOT - IGPR

Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis să  amâne discuțiile privind reînvestirea magistratului Ion Băetrău în funcția de procuror șef al Biroului Teritorial Tulcea al DIICOT, din cadrul Serviciului Teritorial DIICOT Constanța.
 
Inițial, discuțiile privind reînvestirea magistratului în funcția de conducere fuseseră programate să aibă loc în cadrul ședinței de ieri, 28 februarie 2023.
 
Cu toate acestea, în cadrul ședinței, s-a decis cu unanimitate amânarea discuțiilor pe acest subiect.
 
În această situație, discuția privind oportunitatea reînvestirii magistratului Ion Băetrău la șefie DIICOT Tulcea va fi reprogramată pentru o ședință viitoare a Secției pentru Procurori a CSM.
 
În prezent, conducerea structurii anti-mafia din Tulcea este asigurată oricum de procurorul Ion Băetrău, ca urmare a delegării primite în acest sens de la CSM.
 
De asemenea, este de precizat că magistratul a fost șeful DIICOT Tulcea și în ultimii ani, delegarea pentru conducere primind-o la momentul expirării mandatului de trei ani.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii