Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt sigură că voi câștiga” Luminița Vlădescu, fostul viceprimar din Medgidia, a acționat în instanță Instituția Prefectului - Județul Constanța

ro

16 Mar, 2020 00:00 1695 Marime text

Pe 13 martie 2020, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul prin care fostul viceprimar din Medgidia Luminița Vlădescu cheamă în instanță Instituția Prefectului - Județul Constanța. Procesul are legătură cu ordinul prin care i s-a încetat calitatea de consilier local, aceasta pierzându-și, implicit, și funcția de viceprimar.
 
Ordinul prefectului județului Constanța a fost semnat la data de 6 martie 2020. Acțiunea de pe rolul Tribunalului Constanța are ca scop suspendarea executării actului administrativ menționat.
 
Luminița Vlădescu a declarat pentru ZIUA de Constanța că are două acțiuni în instanță, una fiind cea menționată mai sus. „Sunt două acțiuni, urmează să apară zilele acestea și contestarea actului administrativ, nu doar suspendarea. Eu sunt sigură că voi câștiga în instanță conform ultimei decizii a instanței din ianuarie 2020”, a spus fostul viceprimar din Medgidia, Luminița Vlădescu.
 
Vă reamintim că Agenția Națională de Integritate a decis în urmă cu patru ani că Luminița Vlădescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 - 3 iulie 2014, întrucât a deținut simultan cu funcția de viceprimar și funcția de membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu“ Medgidia (în perioada 23 august 2012 - 3 iulie 2014), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, lit. d) din Legea nr. 161/2003.
 
Citește și
 
Luminița Vlădescu, viceprimarul din Medgidia, a renunţat la procesul cu ANI de la Constanţa

Încetare a mandatului Înainte de termen pentru consilierul local din cadrul PSD Medgidia, Luminița Vlădescu, ca urmare a adresei ANI
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii