Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:03 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea comercială Army Divizion SRL a intrat în insolvență!

ro

27 Jan, 2022 13:58 748 Marime text
 
Societatea comercială Army Divizion SRL a intrat în insolvență! Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța!
 
Oficial!       
 

Admite cererea formulată de debitoarea SC Army Division SRL. Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei împotriva debitoarei Army Division SRL. Desemnează provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul în insolvenţă Maestro SPRL. Dispune dizolvarea și ridicarea dreptului de administrare al debitoarei, constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Fixează termenul pentru definitivarea tabelului de creanţe la 11 aprilie 2022. Dispune inventarierea şi sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 27 ianuarie 2022, SC Army Division SRL se ocupă de „activităţi de protecţie şi gardă“ și este controlată de Liliana Cotruță, care mai apare în Total Security Inter Expert SRL și a figurat în Total Security International SRL – radiată.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 06 aprilie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii