Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sex după sfeştanie! Procurorii şi un preot din Arhiepiscopia Tomisului, nemulţumiţi de achitarea inculpaţilor

ro

27 Jul, 2017 00:00 4906 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au atacat decizia Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia s-a dispus, în primă instanţă, achitarea celor doi tineri (unul, absolvent al Facultăţii de Teologie, iar celălalt, fost membru al Coralei „Armonia“), acuzaţi că ar fi şantajat un preot din Arhiepiscopia Tomisului.
 
Contestaţia procurorilor va fi trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa. De menţionat că şi preotul din Arhiepiscopia Tomisului care ar fi fost şantajat a atacat decizia Judecătoriei Constanţa.
 
Amintim că, în actul de sesizare a instanţei, procurorii se arată că, „la data de 30.03.2012, persoana vătămată (n.r. preot din Arhiepiscopia Tomisului) a sesizat organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul Investigaţii Criminale cu privire la faptul că persoane necunoscute au ameninţat-o cu divulgarea unor imagini compromiţătoare, solicitându-i-se ca, în schimbul nepublicării acestor imagini, să le remită suma de 15.000 de euro“.
 
„La începutul lunii martie 2012, la solicitarea unei persoane de sex feminin, care s-a recomandat (…), persoana vătămată (n.r. preot din Arhiepiscopia Tomisului) s-a deplasat la adresa situată în municipiul Constanţa, strada (…), unde a procedat la efectuarea unui serviciu religios constând în sfinţirea locuinţei. După aproximativ trei-patru zile, la solicitarea numitei (…), persoana vătămată s-a deplasat din nou la adresa menţionată anterior, unde, după ce au consumat băuturi alcoolice, au întreţinut relaţii sexuale. Ulterior, în data de 29.03.2012, persoana vătămată (…) s-a deplasat la adresa numitei (…), unde i-a întâlnit pe inculpaţii (…), care, după ce i-au prezentat un fragment dintr-o filmare în care persoana vătămată apărea într-o ipostază intimă cu numita (…), i-au solicitat acesteia ca, în schimbul nepublicării respectivelor imagini compromiţătoare, să le remită suma de 15.000 de euro, în vederea păstrării secretului“, conform rechizitoriului.
 
„După ce au purtat o serie de discuţii legate de viaţa personală, la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al avansurilor făcute persoanei vătămate, (…) a fost condus de gazda sa în dormitorul locuinţei, unde s-au consumat relaţii sexuale între cei doi“, au conchis procurorii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii