Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secția pentru Judecători a respins cu unanimitate un magistrat pentru Judecătoria Medgidia

ro

05 May, 2023 09:32 1508 Marime text
Judecătoria Medgidia - sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată - Google.Maps

Magistratul Ruxandra Vasile, din cadrul Judecătoriei Galați, nu va veni la Medgidia, a decis Consiliul Superior al Magistraturii, o nouă solicitare în acest sens putând fi făcută după o anumită perioadă.
 
Secția pentru Judecători a CSM a respins solicitarea Curții de Apel Constanța privind delegarea magistratului Ruxandra Vasile, de la Judecătoria Galați, la Judecătoria Medigidia.
 
Amintim, aceeași Secție pentru Judecători a decis delegarea magistratului Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, pe funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța, începând cu data de 1 mai 2023.
 
Decizia privind respingerea delegării magistratului de la Judecătoria Galați la Judecătoria Medgidia a fost luată de Secția pentru Judecători a CSM cu unanimitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii