Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută șef pentru SPP din IPJ Constanța! Condiții

ro

29 Mar, 2023 12:02 2126 Marime textInspectoratul General al Poliţiei Române cu sediul în municipiul Bucureşti, strada Mihai Vodă nr. 4 – 6, sector 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de şef serviciu la Serviciul Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 64/A din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, situat în  municipiul Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, sector 5, în data de 27.04.2023,
 
Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 28.04.2023.
 
Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 02-03.05.2023.
 
Afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 28.04. - 03.05.2023, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.
 
           Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
 
           Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
 
Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Relații suplimentare privind condițiile de participare sau documentele necesare se pot obține de la Direcția Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, la telefon 021.208.25.25 - interior 26433, în zilele lucrătoare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii