Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un bar din Hârşova Condamnări cu suspendare pentru tentativă la omor calificat

ro

25 Feb, 2020 00:00 2225 Marime text

Cinci persoane din Hârşova trimise în judecată pentru tentativă la omor calificat (trei bărbaţi) şi mărturie mincinoasă (doi bărbaţi) au fost condamnate de judecătorii Tribunalului Constanţa.


Cei trei inculpaţi acuzaţi de tentativă la omor calificat au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare condiţionată. Instanţa a stabilit un termen de încercare de cinci ani pentru cei trei inculpaţi. Ceilalţi doi bărbaţi cercetaţi pentru mărturie mincinoasă au fost condamnaţi la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 5.000 lei fiecare (250 zile amendă/20 lei ziua-amendă).


Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, în luna noiembrie 2008, cei trei inculpaţi acuzaţi de tentativă la omor calificat, pe fondul unei stări conflictuale spontane şi în baza unei înţelegeri comune, au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri, cauzându-i leziuni traumatice, ce au necesitat 8 zile de îngrijiri medicale. Totul a avut loc într-un bar din localitatea Hârşova.


Persoana vătămată a declarat că a fost lovită cu o scrumieră la nivelul capului, fiindu-i produsă o plagă deschisă, după care un alt agresor mai înalt i-a aplicat o lovitură cu un cuţit sau sabie tot în zona capului, iar un altul l-a lovit cu o bâtă peste mâna stângă, în timp ce se ferea să nu fie lovită la cap. Victima a căzut la sol, unde a fost lovită de mai multe ori.


Citeşte şi:

Condamnat pentru ultraj, după ce l-a ameninţat pe Klaus Iohannis

Un bărbat condamnat pentru că şi-a lovit soţia cu o teslă, eliberat condiţionat

Panică în faţa unui fast food din Constanţa Un taximetrist a înjunghiat un bărbat cu un cuţit. A fost condamnat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii