Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte tineri, trimişi în judecată de procurorii DIICOT Constanţa

ro

23 Jun, 2017 00:00 5346 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa au dispus, ieri, trimiterea în judecată a şapte persoane, toate cercetate în dosarul percheziţiilor domiciliare efectuate în aprilie pe raza municipiului Constanţa, în urma cărora au fost găsite 230 de grame de canabis.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, în fata judecătorilor au fost trimişi: „Stoenciu Teodor-Antoniu, Suliman Onasis, Cîcă Ion-Dumitru, Sterpu Petre-Remus, Ştiuliuc Daniel-Cristian, Ifrim Dragoş şi Zaharia Razvan Andrei“.
 
Potrivit unui comunicat oficial al DIICOT, „la data de 5.04.2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor: „Stoenciu Teodor-Antoniu, Suliman Onasis, Cîcă Ion-Dumitru, Sterpu Petre-Remus, Zaharia Razvan Andrei, Ştiuliuc Daniel-Cristian şi Ifrim Dragoş, pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu“.
 
„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (canabis) mai multor consumatori de pe raza judeţului Constanţa. La data de 4.04.2017, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au fost identificate 232 de grame de canabis, ţigarete cu canabis, dispozitive de preparat, porţionat şi ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum şi alte mijloace de probă de interes pentru cauză. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie“, conform DIICOT.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii