Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a travestit în femeie și a furat din scara unui bloc din Constanța! Condamnare la judecătorie (DOCUMENT)

ro

05 Feb, 2022 00:00 2073 Marime text

 
  • Judecătoria Constanța a decis condamnarea inculpatului, pentru furt calificat, la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fost investiți să soluționeze dosarul penal în care un cetățean din Năvodari este acuzat de furt calificat!
 
În actul de sesizare a instanței se arată că, în luna august 2021, ajutat de alte două persoane, în Eforie Nord, inculpatul (S.E., din Năvodari, recidivist) a luat, cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept, o geantă de voiaj din portbagajul unui autoturism.
 
În geantă se aflau mai multe bunuri, 2000 de dolari americani și 2000 de lei.
 
Procurorii susțin că în acest caz bărbatul a cauzat un prejudiciu de aproximativ 15.500 lei.
 
Tot în luna august 2018, inculpatul a pătruns, conform actului de sesizare a instanței, în scara unui bloc din municipiul Constanța, unde s-a travestit prin folosirea unei bluze de damă şi a unui batic înflorat.
 
Din interior, arată anchetatorii, inculpatul a luat, cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept, o bicicletă şi o trotinetă marca Oxelo, fără consimţământul persoanei vătămate, cauzându-i acesteia un prejudiciu de aproximativ 3000 lei.
 
Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptelor reţinute în sarcina sa prin actul de sesizare al instanței, solicitând ca judecata să se efectueze în baza probelor administrate în faza de urmărire penală pe care nu le-a contestat, iar instanţa a admis cererea inculpatului de a fi judecat potrivit procedurii simplificate.
 
Recent, Judecătoria Constanța a decis condamnarea inculpatului, pentru furt calificat, la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.
 
În continuare, instanța a dedus din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii și arestării preventive, din august 2021 la zi.
 
De asemenea, instanța a admis acţiunea civilă exercitată de părțiel civile,
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii