Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a modificat componența Comisiei de evaluare a magistraților de la Judecătoria Constanța

ro

06 Feb, 2023 11:51 1426 Marime text


Componența Comisiei de evaluare a activității profesionale a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Constanța s-a modificat în urma unei hotărâri a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, dată fiind delegarea unuia dintre membrii comisiei la Tribunalul Constanța.
 
Mai exact, magistratul Alina Crasovschi a fost delegată la Tribunalul Constanța, așa încât s-a propus ca în locul său să fie numit în comisie judecătorul Cătălin Octavian Ticea.
 
Astfel, în urma deciziei Plenului CSM, componența Comisiei de evaluare a activității judecătorilor din cadrul instanței este următoarea: magistratul Oana Mihaela Sorescu, președintele Judecătoriei Constanța, este membru de drept, magistratul Maria Roxana Codreanu, vicepreședintele instanței, este membru desemnat, judecătorul  Cătălin Octavian Ticea este, de asemenea, membru desemnat, iar magistratul Ioana Cristina Iancu este membru supleant.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii