Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Respingeri pe bandă rulantă la CSM pentru judecătorii care au vrut să vină la Constanța!

ro

07 Apr, 2023 12:39 1742 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii, prin Secția pentru Judecători, a respins toate cererile judecătorilor din țară care au vrut să vină la Constanța, în această etapă a transferurilor.
 
Astfel, au fost repinse solicitările magistraților Ruxandra Vasile (de la Judecătoria Galați la Judecătoria Constanța), Cora Brigitte Taflan (de la Judecătoria Beclean la Judecătoria Constanța, Gherla sau Dej), Laurian Palcau (de la Judecătoria Tulcea la Judecătoria Constanța), Marina Daniela Alexe (de la Judecătoria Fetești la Judecătoria Constanța), Marius Cătălin Croitoru (președintele Judecătoriei Medgidia, de la Judecătoria Medgidia la Tribunalul Constanța), dar și cele ale magistraților Maria Roxana Codreanu (vicepreședintele Judecătoriei Constanța) și Oana Cristina Ardeleanu, care au solicitat transferul de la Judecătoria Constanța la Tribunalul Constanța.
 
Acestora li s-a alăturat și magistratul Aurelia Elena Bâlu, de la Judecătoria Suceava, care a cerut transferul la una dintre judecătoriile de sector din Capitală sau la Judecătoria Constanța.
 
De asemenea, au fost respinse și cererile judecătorilor care au vrut să plece din Constanța, formulate de magistrații Ruxandra Maria Anicăi (la Judecătoria Piatra Neamț sau una dintre judecătoriile de sector din Capitală), Oana Buhuță, Irina Ionescu, Innana Micu, Ioana Roxana Oltean, Octavian Popescu, Lelia Gabriela Soare, Andrei Nicolae Davidescu – toți cei din urmă solicitând trasferul la una dintre judecătorile de sector din Capitală.
 
În plus, CSM a mai respins și solicitarea magistratului Ștefan Alexandru Toma, care a solicitat transferul de la Judecătoria Constanța la Judecătoria Cluj Napoca.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii