Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere înaintată Președintelui României Doi judecători din Constanța se pensionează! CSM a aprobat solicitările

ro

24 Sep, 2022 16:35 1264 Marime text
Este vorba despre judecătorul Lucian Lică, președintele Secției Penale a Tribunalului Constanța și magistratul Monica Laura Tănase, din cadrul aceleiași secții a instanței.
 
Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat solicitările de eliberare din funcție, prin pensionare, pentru doi cunoscuți judecători din Constanța.
 
Este vorba despre judecătorul Lucian Lică, președintele Secției Penale a Tribunalului Constanța și magistratul Monica Laura Tănase, din cadrul aceleiași secții a instanței.
 
Se arată în Ordinea de zi soluționată a ședinței din 22 septembrie 2022 că Secția pentru Judecători a CSM a a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind „eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Lică Lucian, președinte al Secției penale a Tribunalului Constanța“ și, respectiv, „eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Tănase Monica-Laura, judecător la Tribunalul Constanța“.
 
Cele două propuneri vor fi înaintate Președintelui României, care va semna decretele de eliberare din funcție a celor doi magistrați, ca urmare a pensionării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Doi cunoscuți judecători din Constanța ies la pensie! Unul dintre ei este președinte în Tribunalul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii