Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pronunțare amânată pentru ÎPS Teodosie!

ro

21 Oct, 2022 14:50 1309 Marime text


Secția Civilă a Judecătoriei Constanța a amânat pronunțarea într-unul dintre dosarele deschise de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe numele laic Teodosie Petrescu, Poliției din Constanța!

Este vorba despre unul dintre dosarele având ca obiect plângerea contravențională formulată de Arhiepiscopul Tomisului împotriva sancțiunilor pe care le-a primit de la polițiști în legătură cu măsura carantinării ce fusese dispusă față de acesta în timpul pandemiei Covid-19.

Inițial, verdictul Judecătoriei Constanța era așteptat ieri, 20 octombrie 2022, însă instanța a decis să mai amâne pronunțarea unei soluții cu două săptămâni.

Astfel, decizia instanței civile va fi pronunțată la data de 3 noiembrie 2022.

Oricare va fi hotărârea instanței, ea va putea fi atacată la Tribunalul Constanța.

Până în prezent, alte două dosare deschise de ÎPS Teodosie au fost soluționate de către Judecătoria Constanța, într-unul dintre ele Arhiepiscopul Tomisului primind câștig de cauză, iar în cel de-al doilea balanța dreptății înclinând în favoarea polițiștilor.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii