Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Andrei Bodean rămâne șeful DNA Constanța! CV-ul, averea și interesele! (DOCUMENTE)

ro

16 Jul, 2023 18:00 5746 Marime text
 
 
 
  • Andrei Bodean a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, dar şi Facultatea de Drept a Universităţii Ovidius, Specializarea Administraţie Publică.
  • În data de 9 mai 2013, Andrei Bodean a fost admis la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
  • Din 2018, Andrei Bodean conduce Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
 
Procurorul Andrei Bodean rămâne șeful Direcției Naționale Anticorupție Constanța! Marți, 18 iulie 2023, Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii vor analiza propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a lui Andrei Bodean, procuror în cadrul acestei structuri specializate.
 
Despre Andrei Bodean
 
Andrei Bodean a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, dar şi Facultatea de Drept a Universităţii Ovidius, Specializarea Administraţie Publică.
 
Decretul prin intermediul căruia Andrei Bodean a fost numit procuror (la Parchetul Judecătoriei Constanţa) a fost semnat de preşedintele României, Traian Băsescu, la data de 8 februarie 2010.
 
Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în şedinţa din data de 14 mai 2012, promovarea lui Andrei Bodean, de la Parchetul Judecătoriei Constanţa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
În data de 9 mai 2013, Andrei Bodean a fost admis la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Din 2018, Andrei Bodean conduce Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Averea și interesele
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 30 mai 2023, Andrei Bodean deține, din 2023, o jumătate dintr-un teren intravilan amplasat în Tuzla, județ Constanța, în suprafață de 723 mp, sub dobândit prin contract de vânzare cumpărare, titular fiind „Bodean Andrei“.
 
Mai departe, tot în declarația de avere a șefului DNA Constanța este consemnată o casă de locuit, în suprafață de 252 mp, situată în Cluj Napoca, dobândită în 2011, prin donație, de soția sa, Claudia Bodean, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța.
 
În privința bunurilor mobile, Andrei Bodean a declarat o Skoda Octavia (fabricată în 2007), o Skoda Superb (fabricată în 2011) și o șalupă Fibramar 550 Basshunter (fabricată în 2019).  
 
În privința activelor financiare, șeful DNA Constanța a consemnat un cont curent (deschis în 2017) în valoare de 26.500 de euro.
 
De la Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Constanța, Andrei Bodean a încasat 421.986 de lei reprezentând salarii/diferențe salariale.
 
Asta în timp ce Claudia Bodean, judecător în Curtea de Apel Constanța, a încasat 227.655 de lei - salarii/diferențe salariale.
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 30 mai 2023, Andrei Bodean este membru în cadrul Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor.
 
În declarația de avere completată în 10 iunie 2023, Andrei Bodean a consemnat casa din Cluj, cele două mașini, șalupa, 45.800 de euro în cont și un salariu de 268.109 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
VIDEO. Oficial de la DNA!
Vergil Chițac, suspectat de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit

  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii