Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procedura de delegare a transportului de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, atacată la Tribunalul Constanța

ro

17 Aug, 2022 13:52 1309 Marime text
 

 
La Tribunalul Constanța, secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul nr. 358/36/2022 având ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice. Este vizată procedura de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, aflată încă în proces de atribuire.

Obiectul plângerii face referire exclusivă la Lotul 3 care inițial a fost atacat și la Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor
 
CNSC a respins contestația formulată de asociere în contradictoriu cu autoritate contractantă pentru pentru neconstituirea cauțiunii în termenul legal.
 
Inițial dosarul a fost înregisrat pe rolul secției de contencios-administrativ de la Curtea de Apel Constanța, însă completul achiziții publice și-a declinat competența în favoarea Tribunalului Constanța.
 
Magistrații nu au stabilit un termen în acest dosar.

Vă reamintim, licitația contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța a fost lansată de Consiliul Județean în 13.01.2022 iar contractul are o valoare de 611.148.947,41 lei și o valabilitate de 7 ani.

Serviciul cuprinde un număr de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee.

Plângerea a fost depusă de asocierea formată din SC Metropolitan SRL - SC Diana Pa SRL - SC Grup Atyc împotriva UAT județul Constanța prin Consiliul Județean.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Una dintre firmele care participă la atribuirea contractului pentru serviciul public de transport județean a dat în judecată Consiliul Județean Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii