Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant Tânăr, reținut pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc

ro

10 Jul, 2020 16:41 1025 Marime text
  • Procurorii DIICOT au reținut un tânăr pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.
La data de 09.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.G., în vârstă de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 1 kilogram de cannabis, în schimbul sumei de 25.000 de lei.

Procurorii DIICOT - – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat și o percheziție domiciliară, pe raza județului Covasna, în urma căreia au mai fost ridicate 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii