Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:35 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac, acțiune în instanță pentru 600.000 de euro! Când se vor pronunța judecătorii

ro

20 May, 2022 00:00 1182 Marime text

 
  • Conform portalului instanțelor de judecată, obiectul dosarului este reprezentat de „pretenții“, suma ridicându-se la 615.171,4 euro, iar lista pârâților este deschisă de fostul primar Radu Ștefan Mazăre și continuă cu Constantin Racu, Daniela Ramona Dospinescu, Ion Marica, Nicușor Daniel Constantinescu, Cristian Talpău, Nora Alina Chircă, Mihai Sergiu Ceacîreanu, Ruxandra Luminița Darie și Marius și Carmen Pușcași.
 
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, solicită într-un dosar civil, respectiv  2513/118/2021, de la mai multe persoane, printre care se află și fostul primar, Radu Ștefan Mazăre, peste 615.000 de euro!
 
Magistrații Secției I Civile a Tribunalului Constanța, în completul Fond civil 6, prezidat de magistratul Loredana Mesrobian, au decis să amâne pronunțarea pentru data de pentru data de 31 mai 2022.    
 
Conform portalului instanțelor de judecată, obiectul dosarului este reprezentat de „pretenții“, suma ridicându-se la 615.171,4 euro, iar lista pârâților este deschisă de fostul primar Radu Ștefan Mazăre și continuă cu Constantin Racu, Daniela Ramona Dospinescu, Ion Marica, Nicușor Daniel Constantinescu, Cristian Talpău, Nora Alina Chircă, Mihai Sergiu Ceacîreanu, Ruxandra Luminița Darie și Marius și Carmen Pușcași.
 
Dosarul civil 2513/118/2021 are legătură cu celebrul dosar al Retrocedărilor din Constanța, cauza penală în care magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție a României au decis condamnarea mai multor persoane în legătură cu modalitatea prin care au fost retrocedate mai multe terenuri din Constanța și Mamaia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Tribunalul Constanța, hotărâre de maximă importanță pentru toți actualii proprietari ai terenurilor retrocedate pe vremea lui Radu Mazăre! (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii