Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa solicită în instanţă prima tranşă de bani din cadrul proiectului „Ziua Chitarelor”, eveniment organizat de Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice

ro

22 Feb, 2020 00:00 3177 Marime text

Ziua Chitarelor a fost sărbătorită pe 3 septembrie 2016 la Constanţa. Pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu au urcat şase dintre cei mai renumiţi chitarişti din lume: Frank Gambale (Chick Corea), Ron Thal - Bumblefoot (ex Guns'n'Roses), Tosin Abasi (Animals as Leaders), Joel Hoekstra (Whitesnake), Prashant Aswani (Justin Timberlake), Daniele Gottardo (chitaristul preferat al lui Steve Vai).

Evenimentul organizat de Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice a fost susţinut financiar de Primăria Constanţa. Suma iniţială a fost de 300.000 de lei. Preşedintele Asociaţiei Centrul pentru Resurse Civice, Cosmin Bârzan, susţine că municipalitatea nu a plătit decât prima tranşă, în valoare de 150.000 de lei, bani pe care îi cere acum înapoi, invocând nerespectarea legii achiziţiilor publice. Bârzan afirmă că asociaţia pe care o reprezintă ar fi respectat toate procedura.
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul 2468/118/2018*, prin care Primăria Constanţa solicită prima tranşă de bani din cadrul proiectului „Ziua Chitarelor” de la Asociaţia Centrul pentru Resurse Civice.
Precizăm că la termenul 19.02.2020, magistraţii de la Judecătoria Constanţa au admis cererea de abţinere. Fără cale de atac şi au trimit dosarul spre soluţionare la Tribunalul.
 
Citeşte şi:
 
Şase dintre cei mai buni chitarişti ai lumii vin la Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii