Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, chemată în instanță, pentru contestarea unui Certificat de Urbanism

ro

23 Apr, 2022 00:00 1003 Marime text
  • Dosarul a fost înregistrat recent la Tribunalul Constanța
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, pe secția de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat un dosar prin care Primăria Constanța este chemată în instanță pentru contestarea unui document, de către o firmă din Constanța.
 
Mai precis, municipalitatea este pârât într-un dosar unde Practic Center SRL este reclamant și contestă actul administrativ fiscal – Certificat de Urbanism nr. 3459 din data de 9 noiembrie 2021.
 
Certificatul de Urbanism menționat, eliberat în 2021, este pentru construirea unui imobil P+1E, spațiu comercial, spațiu alimentație publică, pe strada Soveja, zona blocurilor O5-O6, lot 2.
 
Despre Practic Center SRL
 
Societatea are sediul social pe bulevardul 1 Decembrie 1918, fiind fondată în anul 2000. Asociați în firmă sunt Kirața Parteca, cu 99% și Elena Racu, care deține 1%. Elena Racu este administratorul firmei care se ocupă de „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing”. În 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 892.044 lei, cu un profit de 426.091 lei.
 
Conform confidas.ro, Kirața Parteca mai este asociat în Fer Stop SRL. Practic Center SRL este asociat în Fer Stop SRL. Elena Racu mai este asociat în Ușor de Folosit SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A fost emisă autorizația de construire pentru reabilitarea Hotelului Intim din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii