Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 21 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinți noi în Curtea de Apel Constanța

ro

23 Jan, 2021 00:00 1737 Marime text
  • Deciziile au fost luate de Secția pentru judecători a CSM, în cadrul ședinței de joi, 21 ianuarie 2021.
  • Magistratul Alina-Gabriela Jurubiță este noul președinte al Secției I Civile, iar judecătorul Francisc Nemeth este președintele Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței.


Magistrații Alina-Gabriela Jurubiță și Francisc Nemeth sunt cei doi președinți noi din cadrul Curții de Apel Constanța.


Judecătorii au fost delegați pe funcții de conducere pentru două secții ale instanței, de către Consiliul Superior al Magistraturii. Astfel, magistratul Alina-Gabriela Jurubiță este noul președinte al Secției I Civile, iar judecătorul Francisc Nemeth este președintele Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței.


Deciziile au fost luate de Secția pentru judecători a CSM, în cadrul ședinței de joi, 21 ianuarie 2021.


Potrivit informațiilor oficiale transmise de CSM, s-a decis „delegarea doamnei judecător Jurubiţă Alina-Gabriela în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Curţii de Apel Constanţa, începând cu data de 22.01.2021, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni“.


Conform sursei citate, Secția a decis și „delegarea domnului judecător Nemeth Francisc în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa, începând cu data de 22.01.2021, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni“.Citește și:

Au fost stabilite completurile de judecători de la Curtea de Apel Constanța! Penal, civil și contencios administrativ și fiscal
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii