Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanța a atacat hotărârea care stabilește suprafețele minime de spații verzi aferente construcțiilor realizate pe teritoriul județului(DOCUMENTE)

ro

25 Dec, 2021 00:00 2487 Marime text
⦁ Prefectura Constanța a înregistrat pe rolul secției de contencios-administrativ a Tribunalului Constanța, dosarul nr. 9574/118/2021
⦁ Acţiunea prefectului este obținerea tutelei administrative pentru anulare act administrativ - HCJ nr. 152/22.05.2013
⦁ Hotărârea adoptată în 2013 face referire la stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și a numărului minim de arbuști, arbori, plante decorative și flori aferente construcțiilor realizate pe teritoriul administrativ al județului Constanța
⦁ Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa a precizat pentru ZIUA de Constanța că această hotărâre a fost adoptată fără ca inițiatorul să solicite acordul unităților administrativ-teritoriale


Prefectura Constanța a înregistrat pe rolul secției de contencios-administrativ a Tribunalului Constanța, dosarul nr. 9574/118/2021.
Acţiunea prefectului este obținerea tutelei administrative pentru anulare act administrativ - HCJ nr. 152/22.05.2013.

Potrivit portalului Consiliului Județean Constanța, hotărârea adoptată în 2013 face referire la stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și a numărului minim de arbuști, arbori, plante decorative și flori aferente construcțiilor realizate pe teritoriul administrativ al județului Constanța, vezi secțiunea „documente".

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa a precizat pentru ZIUA de Constanța că această hotărâre a fost adoptată fără ca inițiatorul să solicite acordul unităților administrativ-teritoriale.

De altfel, instituția Prefectului a fost sesizată chiar de primari despre această situație.

Magistrații de la Tribunal nu au stabilit deocamdată un termen în acest dosar.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Angajații Prefecturii Constanța vor salarii mai mari. Au început o serie de procese

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii