Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Mangalia! Vizate persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive (FOTO+VIDEO)

ro

26 Sep, 2023 11:53 1644 Marime text


Percheziții la Mangalia! 

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie - septembrie 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul altor trei persoane bănuite, peste 130 de doze, ce conțineau substanțe psihoactive, informează IPJ Constanța. 

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai punctează sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii