Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții domicliare! Vizați suspecți de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor (VIDEO)

ro

18 Jan, 2024 09:42 729 Marime text
La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au desfășurat 6 percheziții la domiciliile a 4 persoane, într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


De asemenea, polițiștii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., transmite IPJ Ilfov. 


La activități au participat polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Serviciul de Intervenții Acțiuni Speciale din cadrul IGPR,  Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov, polițiști criminaliști și polițiști de la subunitățile de poliție din cadrul IPJ Ilfov.

Reamintim faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 19:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuința situată în orașul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe, a mai punctat sursa citată. 



foto-video: IPJ Ilfov 

Citește și:

Percheziții la domiciliile a doi bărbați! Bijuterii și bani descoperiți de Poliție
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii