Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:31 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DIICOT în Constanța și Tulcea. S-a lăsat cu arestări preventive! (video)

ro

23 Feb, 2017 21:17 2355 Marime text
Tribunalul Tulcea a admis propunerea DIICOT de arestare preventivă a patru persoane, începând cu data de astăzi, 23 februarie, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.
  
„Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Tulcea, de arestare preventivă a inculpaţilor Darie Silviu, Lazăr Diana Cristina, Moşescu Florin Vlad şi Creţu Ştefan Daniel. În temeiul art.223 al.2 Cod proc.penală, cu referire la art.225 Cod proc.penală, Dispune arestarea preventivă a inculpatilor Darie Silviu,Lazăr Diana Cristina,Moşescu Florin şi Creţu Ştefan Daniel , pe o durată de 30 de zile, începand cu data de 23.02.2017 si pâna la 24.03.2017, inclusiv”, conform minutei.
 
Amintim că au avut loc patru percheziţii domiciliare pe raza  judeţelor  Constanţa şi Tulcea. Cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare în localitatea Năvodari, judeţul Constanţa, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 12 cm şi 180 cm. Au fost  ridicate fragmente vegetale în cantitate totală de aproximativ 20  kg în care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC), drog de mare risc precum și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii.


Citeşte şi 

Ti-a placut articolul?

Comentarii