Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru funcții de președinte, puse la bătaie pentru instanțele din Constanța și Tulcea! Lista completă (DOCUMENTE)

ro

26 Feb, 2023 11:34 1289 Marime text
Justițiabili și avocați intrând în sala de judecată, la Tribunalul Constanța
 
  • În Secțiunea Documente puteți consulta lista completă a funcțiilor de conducere la instanțele din țară scoase la concurs, calendarul estimativ al concursului, precum și anunțul privind organizaea acestuia.
 Consiliul Superior al Magistraturii a dat startul concursului pentru ocuparea funcțiilor de președinte vacante pentru instanțele din țară, ce se desfășoară în perioada februarie – iunie 2023.
 
Potrivit CSM, sunt în total 138 de funcții de președinte vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 22 august 2023 la curțile de apel, tribunalelel și judecătoriile din țară.
 
Dintre acestea, patru se află în circumscripția Curții de Apel Constanța, fiind vorba despre funcțiile de președinte al Tribunalului Constanța, președinte al Tribunalului Tulcea, președinte al Judecătoriei Mangalia, dar și președinte al Judecătoriei Măcin.
 
Cererile de înscriere în concurs pot fi transmise până la data de 17 martie 2023, inclusiv, urmând ca afișarea listelor candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs să aibă loc la data de 23 martie 2023.
 
Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere poate fi depus până pe 30 martie 2023, iar pe 31 martie 2023 va fi afișată lista finală a candidaților, după soluționarea contestațiilor la lista din 23 martie 2023.
 
Testarea psihologică va avea loc în aprilie, la începutul lunii mai va fi susținut proiectul, iar testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane se va desfășura pe 28 mai 2023.
 
Afișarea tabelului de clasificare a candidaților va avea loc pe 15 iunie 2023.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta lista completă a funcțiilor de conducere la instanțele din țară scoase la concurs, calendarul estimativ al concursului, precum și anunțul privind organizaea acestuia.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii