Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Trafic de droguri la Constanța (VIDEO)

ro

03 Feb, 2023 13:13 1733 Marime text


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidorg, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat ieri 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din cercetări a reieșit faptul că 2 bărbați, de 49 de ani, respectiv 39 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de trafic de droguri de risc, iar un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, un laptop, 3 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi, 3 februarie, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Tomis” Constanța.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii