Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Răsturnare de situație în cazul șoferului care a distrus zece mașini într-un accident pe strada Lirei, din Constanța

ro

04 Mar, 2021 14:18 2652 Marime text


Tribunalul Constanța a decis azi arestarea preventivă a șoferul care, zilele trecute, a distrus zece mașini într-un accident pe strada Lirei, din Constanța.
 
Inițial, cel în cauză fusese plasat sub control judicar.
 
„Admite contestatia formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, impotriva incheierii pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati in dosarul Judecatoriei Constanta. Desfiinteaza incheierea penala contestata si rejudecand: dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva. Dispune emiterea de indata a mandatului de arestare preventiva“, se mai arată în decizia magistraților de la Tribunalul Constanța.
 
Amintim că la data de 26 februarie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei din municipiul Constanța, din care a rezultat avarierea a 10 autovehicule, iar conducătorul auto nu se află la fața locului.
 
Polițiștii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din județul Suceava.
 
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge.
 
De asemenea, polițiștii rutieri au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuțe false.
 
Totodată, din investigații a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu și pentru a-l conduce.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor
alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință.
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii