Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Magistratul Marius Cristian Epure, propus șef în Curtea de Apel Constanța

ro

23 Feb, 2022 00:00 2670 Marime text
  • Funcția a devenit vacantă după ce judecătorul care îndeplinea atribuțiile de conducere, magistratul Adriana Ispas, a promovat concursul pentru Înalta Curte de Casație și Justiție.
  • Totodată, la data de 1 ianuarie 2022 a expirat mandatul de trei ani de președinte al Curții de Apel Constanța pe care îl îndeplinea judecătorul Marius Cristian Epure.
 
Magistratul Marius Cristian Epure, fostul președinte al Curții de Apel Constanța, a fost propus pentru delegare în funcția de șef al Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a instanței.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, judecătorul asigură efectiv conducerea secției începând cu data de 1 februarie 2022, de când a preluat atribuțiile președintelui de secție.
 
Acum, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza joi, 24 februarie 2022, propunerea de delegare a magistratul Marius Cristian Epure în funcția de președinte al Secției penale pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții de Apel.
 
Funcția a devenit vacantă după ce judecătorul care îndeplinea atribuțiile de conducere, magistratul Adriana Ispas, a promovat concursul pentru Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Totodată, la data de 1 ianuarie 2022 a expirat mandatul de trei ani de președinte al Curții de Apel Constanța pe care îl îndeplinea judecătorul Marius Cristian Epure.
 
Dacă propunerea privind delegarea sa în funcția de președinte al Secției penale va fi aprobată de Secția pentru judecători a CSM, fostul președinte al Curții de Apel Constanța va fi delegat pe funcție până la ocuparea postului, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Ședința Secției pentru judecători a CSM se va desfășura începând cu ora 10.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine conduce Secția penală a Curții de Apel Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii