Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la instanță! Medic ginecolog din Tulcea, arestat pentru 18 infracțiuni de luare de mită

ro

16 Oct, 2019 14:27 3251 Marime text
Tribunalul Tulcea a dispus ieri arestarea preventivă a unui medic ginecolog din Tulcea, acuzat de 18 infracțiuni de luare de mită
 
Iată decizia magistraților  
 
„Admite propunerea Parchetului de pe lânga Tribunalul Tulcea de arestare preventiva a inculpatei pentru savârsirea a 18 infractiuni de luare de mita prev. de art.289 alin.1 din codul penal cu referire la art.6 alin.1 din Legea nr. 78/2000. În temeiul art. 226 Cod pr.penala, cu referire la art.223 alin. 2 Cod pr.penala. Dispune arestarea preventiva a inculpatei, pe o durata de 30 de zile, începând cu 16 octombrie 2019 si pâna la 14 noiembrie 2019, inclusiv“.
 
Ieri, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au realizat o activitate de flagrant privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul unei unități medicale din județul Tulcea.
 
Asupra medicului a fost găsită suma de 300 lei primită cu titlu de mită pentru condiționarea unor servicii medicale dar și pentru analize medicale pentru persoane neasigurate în sistemul medical. De asemenea, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro și 2.650 lei despre care există suspiciuni că provin ca urmare a unor fapte de corupție. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii