Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O minoră de 16 ani, din Constanţa, şantajată cu poze compromiţătoare

ro

11 Jan, 2019 00:00 2272 Marime text
Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Tulcea, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Constanţa pentru că ar fi şantajat o minoră! Instanţa a luat faţă de inculpat măsura internării într-un centru educativ pe o durată de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanţa.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa potrivit cărora, în 2016, inculpatul ar fi şantajat o minoră, de 16 ani, din Constanţa de la care ar fi primit aproximativ 6.000 de lei.
 
Tot în rechizitoriul cauzei se mai arată că minora şi-ar fi făcut o fotografie compromiţătoare, care a ajuns în mâinile inculpatului. Acesta a ameninţat-o pe fată că, dacă nu îi achită sumele solicitate, îi va arăta poza tatălui său.
 
Într-un final, tatăl minorei a aflat de coşmarul prin care trece fiica lui şi a anunţat organele competente.
 
Audiat fiind, inculpatul a recunoscut că a şantajat-o pe minoră, beneficiind astfel de reducerea pedepsei. De menţionat că inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor. Pe când avea 16 ani, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faţă de inculpat a fost dispusă luarea măsurii educative neprivative de libertate a stagiului de formare civică, pe o durată de patru luni. Decizia a rămas definitivă prin neapelare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii