Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Eforie Nord, la judecată cu Consiliul Local Mangalia! Dosarul se rejudecă la Tribunalul Constanța

ro

21 Apr, 2024 14:51 433 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanța se află dosarul 1894/118/2022 ce are ca obiect „anulare act administrativ“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 19 aprilie 2024 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fiind în stadiul de fond, iar ultima modificare a fost operată în data de 19 februarie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt SC Mini Braseria Grand SRL cu sediu ales la av Bucur Ana Maria în calitate de Reclamant și Consiliul Local al Municipiului Mangalia -în calitate de pârât.

Momentan nu a fost fixat un termen în acest proces.

Dosarul s-a mai aflat pe masa judecătorilor de la Tribunalul Constanța care, în urmă cu aproximativ un an au decis să respingă cererea.

„Solutia pe scurt: HOT. Respinge excepţia de nelegalitate a Hotărârii Consiliului Local Mangalia nr. 115/2016 privind aprobarea criteriilor de încadrare a imobilelor situate în Municipiul Mangalia în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite, ca nefondată. Respinge cererea formulată de către reclamanta SC MINI BRASERIA GRAND SRL, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI MANGALIA, ca nefondată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 27.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei“ – se arată în minuta instanței.

Ulterior, SC Mini Braseria Grand SRL a atacat decizia cu recurs la Curtea de Apel Constanța. Magistrații au decis la data de 27 noiembrie 2023 rejudecarea cauzei, asfel că dosarul a revenit la Tribunalul Constanța. 

„Solutia pe scurt: Admite recursul formulat. Casează în tot sentința atacată și dispune trimiterea cauzei primei instanțe spre rejudecare. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței la data de 27.11.2023“ – conform portalului instanțelor de judecată.

Despre SC Mini Braseria Grand SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 21 aprilie 2024, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul Bulevardul Republicii, Nr. 1, Eforie Nord, Județ Constanța.

Societatea se ocupă cu „ Hoteluri si alte facilitati de cazare similare “.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 3.958.699 lei, profit de 2.110.622 lei și 25 de angajați.

Unic asociat și administrator este Gheorghe Romeo Popescu. Acesta mai figurează ca asociat 55,56% la LC Solar Expert SRL, asociat 45% la Grand Fragaria SRL și asociat 90% la Grand Protan SRL.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

Justiție ConstanțaDecizie definitivă a instanței în procesul prin care Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă primită de la Garda de Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii