Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „BW Matsuyama“, pavilion Singapore, reținută în Portul Constanța!

ro

13 Jul, 2023 09:33 1226 Marime text


Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus reținerea în Portul Constanța a navei „BW Matsuyama“, pavilion Singapore!
 
Decizia magistraților a fost luată în dosarul 4849/118/2023, până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat pe rolul Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa sub numărul nr.4844/118/2023, având ca obiect înfiinţarea măsurii sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave.
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Admite, în cauza civilă cu obiectul ordonanţă preşedinţială – reţinere navă, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Seapride Shipmanagement Co. Ltd., în contradictoriu cu pârâta Bw Maru Pte. Ltd., prin mandatar legal – comandantul navei "Bw Matsuyama", pavilion Singapore. Dispune reţinerea în Portul Constanţa a navei "Bw Matsuyama", pavilion Singapore, până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat pe rolul Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa sub numărul nr.4844/118/2023, având ca obiect înfiinţarea măsurii sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 5 de zile, de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii, conform art.471 alin.1 C.proc.civ.rep.. Pronunţată astăzi, 12.07.2023, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.402 teza finală C.proc.civ.rep.. Document: Hotarâre  824/2023  12.07.2023“.

 
În prezenta cauză, Bw Maru Pte.Ltd prin agentul navei Aries Shipping Agency are calitate ade debitor, iar Seapride Shipmanagement Co.Ltd cu sediul ales la S.C.A. Hasotti și Asociații este creditor.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Petrolierul „Arnika“ a fost reţinut în Portul Constanţa




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii