Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:51 24 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanța prin primar cere despăgubiri de la Bonello Proiect în legătură cu o achiziție publică

ro

12 Jan, 2022 00:00 1020 Marime text
  • Magistrații de la Curtea de Apel Constanța vor judeca dosarul nr.20/36/2022, înregistrat pe rolul secţiei de contencios administrativ si fiscal. Dosarul are ca obiect: despăgubire achiziţii publice
  • Părți în dosar sunt: municipiul Constanța prin primar în calitate de reclamant și SC Bonello Proiect SRL, care are calitatea de pârât
  • Vă reamintim, judecătorii de la secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscala de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat pe 13 decembrie într-un alt dosar cu nr. 530/36/2021,având ca obiect litigiu privind achiziţiile publice
  • Disputa între primărie și societatea comercială a ajuns în instanță, după ce, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația formulată de către Bonello Proiect SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă primăria Constanța și a anulat licitația privind reabilitare clădirii liceului teoretic Traian din Constanța
 

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța vor judeca dosarul nr.20/36/2022, înregistrat pe rolul secţiei de contencios administrativ si fiscal. Dosarul are ca obiect: despăgubire achiziţii publice.

Părți în dosar sunt: municipiul Constanța prin primar în calitate de reclamant și SC Bonello Proiect SRL, care are calitatea de pârât.

Vă reamintim, judecătorii de la secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscala de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat pe 13 decembrie într-un alt dosar cu nr. 530/36/2021,având ca obiect litigiu privind achiziţiile publice.

Disputa între primărie și societatea comercială a ajuns în instanță, după ce, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația formulată de către Bonello Proiect SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă primăria Constanța și a anulat licitația privind reabilitare clădirii liceului teoretic Traian din Constanța.

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins cererea Bonello Proiect SRL în contradictoriu cu Primăria Constanța ca nefondată și pe această cale obligă societatea petentă în favoarea intimatei la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 5000 lei, reprezentând onorariu avocat.

La baza plângerii a stat decizia CNSC nr. 2468/C2/2633/08.11.2021.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Bonello Proiect pierde procesul cu Primăria Constanța. Au vrut să reabiliteze clădirea liceului teoretic Traian
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii