Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirela Matichescu și partenerul ei atacă în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății în care dețin 50% din capitalul social

ro

22 Mar, 2021 00:00 2606 Marime text
  • Mirela Florența Marinescu și Răzvan George Micu au înregistrat pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța
  • Obiectul acţiunii în instanță este anularea unei hotarârii a AGA societății
  • Pârât în dosar este Airtours SRL, firma în care cei doi dețin 50% din acțiuni alături de Marius Felician Gherasim
  • SC Airtours SRL a fost înfiinţată în 2006, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe atunci soții George Răzvan și Nicoleta Micu
  • SC Airtours SRL, firmă specializată în domeniul agențiilor de turism și care deține terasă și/sau beach-baruri despre care ABADL susţinea vara trecută că s-au extins illegal

Mirela Florența Marinescu și Răzvan George Micu au înregistrat pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța, dosarul nr. 2167/118/2021, având ca obiect acţiune în anulare a hotarârii AGA. Pârât în dosar este Airtours SRL, societatea în care cei doi dețin 50% din acțiuni.

SC Airtours SRL a fost înfiinţată în 2006, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe atunci soții George Răzvan și Nicoleta Micu.
Firma are un capital social subscris de 230 de lei, integral vărsat, compus din 23 de părţi sociale. Administratorul firmei, pe care funcţiona agenţia de turism Monde Tour, era George Răzvan Micu.

Reamintim că , pe data de 4 octombrie 2016, într-o notă informativă, Autoritatea Naţională de Turism a publicat lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism, listă pe care se regăseau 1.385 de societăţi. Ulterior, pe 5 şi 6 octombrie, au fost publicate alte liste, în care numărul agenţiilor de turism s-a redus. Printre acestea se regăsea şi agenţia deţinută la acel moment de de George Răzvan și Nicoleta Micu. 

La câțiva ani distanță, Mirela Matichescu și Răzvan George Micu au devenit asociați, alături de Felician Marius Gherasim, în SC Airtours SRL, firmă specializată în domeniul agențiilor de turism și care deține terasă și/sau beach-baruri despre care ABADL susţinea vara trecută că s-au extins illegal.  În mandatul 2008-2012, Marius Felician Gherasim a fost consilier local la Năvodari, fiind ales pe listele PSD.

Cei doi mai dețin SC Noche Caliente SRL, societate înfiinţată în 2015, este strâns legată de numele fostului administrator al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu (acţionar 100%).


Citește și:

Mirela Matichescu, administrator public al județului Constanța, are un nou partener de afaceri în Airtours SRL

Cum a preluat administratorul public al judeţului, Mirela Matichescu, societatea Noche Caliente de la Răzvan și Nicoleta Micu. Parteneri şi în Club Crush. Agenţia lui Micu - licenţă retrasă de ANT
 
Fosta firmă a Mirelei Matichescu, Club Crush SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje 
 
Le-au fost retrase licenţele. Ce agenţii de turism din Constanţa se mai regăsesc pe lista neagră a ANT! (IV) (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii