Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:53 25 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Megalex Trading SRL a chemat la judecată UAT Cernavodă

ro

17 Oct, 2018 00:00 1526 Marime text
Societatea comercială Megalex Trading SRL a chemat la judecată Unitatea Administrativ-Teritorială Cernavodă prin Primar!
 
Iniţial, dosarul a fost înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanţa. Pe data de 16 iunie, instanţa a admis excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Constanţa - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal şi a declinat competenţa de soluţionare a cauzei având ca obiect obligaţie de a face, în favoarea Judecătoriei Medgidia. Decizia a fost fără cale de atac.
 
Conform datelor oficiale, societatea comercială Megalex Trading SRL a solicitat în contradictoriu cu pârâta Unitatea Administrativ-Teritorială Cernavodă prin Primar în principal obligarea la vânzarea unui imobil teren în suprafaţă de 250 mp, către reclamantă. Mai mult, reclamanta a cerut concesionarea/închirierea imobilului indicat.
 
Reprezentanţii societăţii comerciale Megalex Trading SRL au mai arătat că firma a încheiat cu pârâta un contract de închiriere. Ulterior, firma a cerut prelungirea contractului, însă Primăria Cernavodă a răspuns printr-o rezoluţie negativă, fără a motiva acest răspuns.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, Megalex Trading SRL are sediul social în municipiul Constanţa, iar ca asociaţi îi găsim pe Petrică Constantin Oprea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33%, Iulian Cristian Boja, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34%, şi Paraschiva Chirica - cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33%.
 
Activitatea principală a firmei este, conform Registrului Comerţului, comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii