Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:46 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel și Daniela Tudorache nu au reușit să suspende autorizația de construire emisă pentru C&C Real Ambient SRL. Ce au decis magistrații de la Tribunalul Constanța?

ro

09 May, 2022 00:00 869 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat săptămâna trecută în dosarul nr. 2260/118/2022 care viza suspendarea autorizației de construire pentru un bloc de pe strada Corneliu Coposu din municipiul Constanța
  • Judecătorii au respins însă ca neîntemeiată solicitarea soților Tudorache
  • Aceștia au mai stabilit să oblige reclamanții la plata către primarul municipiului Constanța a sumei de 4.046 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocaţial
  • Hotărârea nu este însă definitivă, cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare
 
 
Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat săptămâna trecută în dosarul nr. 2260/118/2022 care viza suspendarea autorizației de construire pentru un bloc de pe strada Corneliu Coposu din municipiul Constanța.

Vă reamintim, prin A.C. 953 din data de 3 decembrie 2021, societatea C&C Real Ambient SRL a obținut girul municipalității pentru ridicarea unui imobil D+P+4E, locuințe colective, împrejmuire și organizare de șantier pe strada Corneliu Coposu nr. 28A.

Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Marcel Ion și Daniela Tudorache au mai cerut magistraților și anularea autorizației de construire într-un alt dosar.

Pârâți în sunt Primăria municipiului Constanța, Primăria municipiului Constanța prin primar și C&C Real Ambient SRL.

Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins însă ca neîntemeiată solicitarea soților Tudorache. Aceștia au mai stabilit să oblige reclamanții la plata către primarul municipiului Constanța a sumei de 4.046 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocaţial.

Hotărârea nu este însă definitivă, cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată astăzi 06.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Doi constănțeni din Palazu Mare se luptă în instanță pentru anularea autorizației blocului ridicat de C&C Real Ambient SRL
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii