Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare Un bărbat din Constanța va fi trimis în Italia pentru a-și executa pedeapsa

ro

25 Jun, 2021 14:20 1757 Marime text
 
 
Curtea de Apel Constanţa a decis arestarea provizorie în vederea predării, a unui bărbatul din județul Constanța (Cristian V.) pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare emis de Parchetul General de pe lângă Tribunalul din Perugia – Italia.
 
Potrivit datelor oficiale, cel în cauză are de executat un rest de pedeapsă de 3 ani, 7 luni şi 13 zile închisoare, stabilit în urma cumulării pedepselor cu închisoarea aplicate în baza a două sentinţe penale diferite, conform Ordinului de detenţie privind cumularea pedepselor, nr. 87/2015 SIEP emis de Parchetul General de pe lângă Tribunalul din Perugia – Italia, pentru vătămare corporală gravă, furt calificat (5 infracţiuni), furt calificat (9 infracţiuni) şi participare la un grup infracţional.
 
Azi, Curtea de Apel Constanța a dispus predarea persoanei solicitate către autorităţile judiciare solicitante din Italia.
 
„Predarea persoanei solicitate se realizează de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române cu sprijinul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Constanţa în termen de 10 zile de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe penale“, se mai arată în decizia de azi a Curții de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii