Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:27 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maica Emanuela - „ÎPS are termen 30 de zile în care să-mi dea 10.000 de euro” (video)

ro

10 Nov, 2016 09:30 7458 Marime text


Maica Emanuela, cea care îl acuză de înșelăciune pe ÎPS Teodosie, a declarat azi în față la IPJ Constanța, după ce a plecat Arhiepiscopul:

„Pot să depun mărturie la proces cu mâna pe Biblie. Are termen 30 de zile în care să-mi dea 10.000 de euro. Am depus sesizarea săptămâna trecută, am și dovezi, Mănăstirea din Aliman nu este sfințită nici la ora actuală. A mai fost nevoită să plece și o soră din mânăstire. Ne-a cerut ÎPS Teodosie șpagă de sfințire 14.000 de euro, iar Benedict exarhul mânăstirilor 2.000 de euro pentru că nu eram monah. Asta s-a întâmplat în 2011.”

 
Slujitoarea Domnului a ajuns singură și sărmană după ce Înaltpreasfințitul Teodosie ar fi convins-o să-și vândă locuința și să  investească banii în restaurarea mânăstirii Adâncata, de pe meleagurile dobrogene. În schimb, prelatul i-ar fi promis că o va face stareță. Maica spune ca a urmat planul Arhiepiscopului Tomisului. Cu cei 10.000 de euro, luați pe garsonieră, a transformat containerul șubred într-un veritabil lăcaș sfânt.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citeşte şi ÎPS Teodosie este așteptat la sediul IPJ de un sobor de preoți (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Crestin dar nu naiv 11 Nov, 2016 17:40 Degeaba esti maica, cine te-a pus, sa-i dai bani lui Teodosie ?! Tot preot este si Teodosie doar ca are rang mare. Daca faceai milostenie cu o familie saraca, nevoiasa sigur ca nu ai fi ajuns pana aici si aici ?! Fapta buna asta-i, cand dai celor, cand ajutzi pe cei, care chiar au nevoie de ajutor, ca sa poata trai ! Cand faci fapte de capul tau, cam asa se intampla ?!