Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO ÎPS Teodosie, prezent la Tribunalul Constanța, pentru pelerinajul de Sfântul Andrei

ro

24 Nov, 2020 13:41 5064 Marime text


Magistrații Tribunalului Constanța analizează astăzi, 24 noiembrie 2020, de la ora 14.30, procesul în care Arhiepiscopia Tomisului a solicitat suspendarea Hotărârii CJSU Constanța care împiedică pelerinajul la peștera Sfântului Andrei din județ pentru persoanele care nu au domiciliul ori reședința în apropierea acesteia.

În acest sens, la Tribunalul Constanța este prezent astăzi și ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, venit să pledeze pentru permiterea pelerinajului pentru toți enoriașii.

De altfel, în această dimineață, ÎPS Teodosie a anunțat că va fi prezent la instanță, pentru a face tot posibilul ca pelerinajul să poată avea loc.



Totodată, acesta a îndemnat astăzi toți enoriașii și credincioșii să se roage între orele 14.00 și 15.00 pentru a se putea ține pelerinajul.

ÎPS Teodosie este însoțit de avocata Arhiepiscopiei Tomisului în proces și, totodată, reclamantă alături de aceasta, Diana Iovanovici Șoșoacă.

Oricare va fi hotărârea pe care o va lua astăzi Tribunalul Constanța, aceasta va putea fi atacată în recurs, la Curtea de Apel Constanța.

 UPDATE:

La ieșirea din sala de judecată, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă a precizat că în proces s-au invocat mai multe excepții, existând și o cerere de intervenție din partea Asociației Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință, act care este însă nesemnat.

Instanța va lua o hotărâre mâine, de la 9.30, a mai precizat avocatul.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii