Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LISTĂ Aproape 20 de procurori, numiți judecători. Iată cine sunt și unde vor activa!

ro

20 Jan, 2024 16:33 1481 Marime text
  • Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind eliberarea din funcție a celor aproape 20 de procurori și numirea lor în funcţia de judecător.


În ultima ședință a Consiliului Superior al Magistraturii, aproape 20 de procurori au fost eliberați din funcţii și numiți judecători la diverse instanțe din țară!


Astfel, potrivit datelor oficiale, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind:


eliberarea din funcţia de procuror a Mădălinei Mihai Ioana, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Samir Vicențiu Denis, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.


eliberarea din funcţia de procuror a Dianei Andronie Violeta, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.


eliberarea din funcţia de procuror a Cameliei Peptea Adina, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Făgăraș.


eliberarea din funcţia de procuror a Claudiu Oancea Florin, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Turnu Măgurele, cu menținerea gradului profesional de tribunal.


eliberarea din funcţia de procuror a Dariei Varga Sanda, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Dej, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.


eliberarea din funcţia de procuror a Mădălinei Dorîngă, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Craiova.


eliberarea din funcţia de procuror a Amaliei Cojocaru Ionela, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Craiova.


eliberarea din funcţia de procuror a Luisei-Mihaela Cașmir, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgu Jiu.


eliberarea din funcţia de procuror a Dianei Nicoleta Deaconu Dascălu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgu Jiu.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Carmen Văscu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Iași.


eliberarea din funcţia de procuror a Soficăi Feclistov, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Pașcani.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Filip – Liviu Bolduț, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Satu Mare.


eliberarea din funcţia de procuror a Adinei – Octavia Tatu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Buzău, cu menținerea gradului profesional de tribunal.


eliberarea din funcţia de procuror a Adrianei Carolina Păun (Ciobanu), procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgoviște, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Stoica Florin, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgoviște.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Dumitru Bazeliuc, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Vatra Dornei, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.


eliberarea din funcţia de procuror a lui Petrișor Vlad Lucian, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Timișoara.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Mai mulți magistrați ies la pensie. Iohannis a semnat decretele

Oficial
CSM a aprobat, cu unanimitate, cererea de pensionare a judecătorului Ciprian Coadă


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii