Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație a Tribunalului Constanța, contestată de afaceriști constănțeni. Cui a dat dreptate Consiliul

ro

11 Nov, 2020 00:00 2158 Marime text
  • Contestația a fost înaintată Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, potrivit procedurii în vigoare.
  • Firma Silva Sistems s-a plâns de faptul că oferta sa a fost respinsă.
  • Valoarea totală estimată a contractului respectiv era de 247.050 de lei, procedura fiind încă în desfășurare.
  • Completul CNSC a stabilit că este nefondată contestația formulată de Silva Sistems și a respins-o ca atare.
Societatea Silva Sistems a contestat licitația organizată de Tribunalul Constanța, în procedura simplificată, pentru „Achiziție laptop-uri și echipamente de scanare A3“.
 
Contestația a fost înaintată Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, potrivit procedurii în vigoare.
 
Firma s-a plâns de faptul că oferta sa a fost respinsă și a cerut  „anularea actelor atacate, precum și a tuturor actelor «subsecvente și dependente» și obligarea autorității contractante la reanalizarea și reverificarea propunerii sale tehnice, cu privire la îndeplinirea specificațiilor tehnice minime“, potrivit CNSC.
 
Potrivit datelor oficiale, contestația a fost formulată pe 19 octombrie, „împotriva rezultatului procedurii de atribuire nr. 5526/15/12.10.2020, a raportului procedurii de atribuire din 12.10.2020 și a procesului-verbal privind verificarea DUAE, pentru Lotul 2.
 

Despre procedură

 
Actele au fost emise în procedura simplificată organizată de Tribunalul Constanța în vederea atribuirii contractului având ca obiect  „Achiziție laptop-uri și echipamente de scanare A3“.
 
Conform informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, valoarea totală estimată a contractului respectiv era de 247.050 de lei, procedura fiind încă în desfășurare.
 
Pentru acest contract, au depus oferte mai multe firme, respectiv Pragma Computers SRL, Silva Sistems, Vic Insero, MicroNet Systems SRL, Forte Systems SRL, Global Solutions, T&T Consulting 2001, Mida Soft Business.
 
În prezent, procedura se află în faza de deliberări.
 
După analizarea actelor depuse la dosar, completul CNSC a stabilit că este nefondată contestația formulată de Silva Sistems și a respins-o ca atare.
 
„Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10
 

Ce spune Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, societatea Silva Sistems a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în Constanța, pe Aleea Morilor nr. 16.
 
Capitalul social subscris al firmei este de 65.000 de lei, acționar unic și administrator fiind Dorin Mircea Berbescu, din Constanța.
 
Silva Sistems se ocupă cu „alte activități de servicii privind tehnologia informației“ și are un punct de lucru și în Slobozia, pe Aleea Nordului.
 
În 2017, cu 16 salariați, societatea a avut un profit net de 764.090 de lei și o cifră de afaceri netă de 6.525.396 de lei,.
 
În 2018, numărul salariaților a fost 13, profitul net a fost 830.100 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 8.981.037de lei.
În 2019, numărul salariaților a rămas 13, profitul net a fost 2.113.879 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 8.548.942 de lei.
 
Citește și:

Se refac fațadele Tribunalului Constanța! Conducerea instanței consultă piața
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii