Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Justiție Constanța. Cristina Elena Ciobanu, validată consilier județean din partea PNL

ro

27 Jul, 2023 10:43 967 Marime text



UPDATE:

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au admis la termenul de astăzi apelurile declarate de Cristina Elena Ciobanu și de secretarul general al județului Constanța.

Iată soluția pe scurt: „Admite apelurile. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că: Admite cererea formulată de petentul Secretarul General al Judeţului Constanţa. Validează mandatul de consilier judeţean al Elenei Cristina Ciobanu, supleant înscris la poziţia 17 din lista Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din 27.09.2020. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 27.07.2023".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cristina Elena Ciobanu din cadrul organizației PNL Mihail Kogălniceanu, supleant pe listele partidului pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile din 2020, urma devină consilier, după demisia din partid și implicit din calitatea de consilier județean a lui Florin Pârvulescu, înregistrată la 16.06.2023.
 
Marți, 18 iulie a.c., magistrații de la Tribunalul Constanța, fond civil 14 au respins cererea de validare a mandatului său de ales județean, cerere depusă de Nesrin Geafar, secretarul general al județului Constanța.

Potrivit, Portalului Național al Jurisprudenței - www.rejust.ro, instanţa reţine că nu s-a respectat procedura prevăzută de lege pentru validarea mandatului de consilier supleant.

La această oră, magistrații de la Curtea de Apel Constanța judecă apelul în dosarul nr.4984/118/2023, declarat atât de consilierul județean supleant cât și de secretarul județului Constanța la data de 21.07.2023.

Vom reveni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au repins validarea mandatului unui consilier județean PNL

Cristina Elena Ciobanu de la PNL Mihail Kogălniceanu intră în Consiliul Județean Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii