Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Asociatia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, la judecată cu Eco Sud SA

ro

24 Apr, 2024 21:01 469 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanța se află dosarul 2828/118/2024 ce are ca obiect „litigiu privind achiziţiile publice“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 22 aprilie 2024 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fiind în stadiul de fond, iar ultima modificare a fost operată la data de 23 aprilie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Asociatia De Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, în calitate de reclamant și Eco Sud SA, în calitate de intimat pârât.

Primul termen a fost fixat pentru data de 17 mai 2024.
 
Despre Eco Sud SA

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 24 aprilie 2024 Eco Sud SA are sediul social în București. În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 200.992.292 lei, profit de 42.672.821 lei la un număr de 361 de angajați.

Principalul obiect de activitate este tratarea si eliminarea deșeurilor nepericuloase.

Potrivit www.termene.ro, acționarii companiei sunt Elena Șontelecan 65% și Cristina Cantemir, 35%.
 
Administratori sunt Corneliu Georgescu, Nicolae Stan și Adrian Mirel Scarlat.
 
Elena Șontelecan mai figurează în firma Hes Consult Imob SRL, iar Nicolae Stan în Eco Sud TM SRL.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară” Dobrogea”

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară” Dobrogea”, în calitate de autoritate contractantă, a demarat în 2022 procedura privind atribuirii contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor din județul Constanța, aferente Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor.

Licitația cuprinde trei loturi/zone de colectare din județul Constanța.
Zona 1: Municipiul Constanța, orașele Murfatlar și Ovidiu, comunele: Fântânele, Grădina, Istria, Lumina, Mihai Viteau,Târgușor, Valu lui Traian, Săcele, Corbu;
Zona2 : Orașele Negru Vodă, Techirghiol și Eforie, comunele: Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Comana, Cumpăna, Mereni, Pecineaga, Topraisar, Tuzla;
 Zona 3: Municipiul Medgidia, orașul Hârșova, comunele: Adamclisi, Aliman, Băneasa, Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Cuza-Vodă, Ciobanu, Crucea, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mircea-Vodă, Nicolae Bălcescu, Ostrov, Oltina, Peștera, Pantelimon, Rasova, Saligny, Siliștea, Tortoman, Topalu, Vulturu.

Valoarea totală estimată a contractelor este la 150 milioane de lei iar valabilitatea contractelor este de 5 ani.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și. 

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSCEste vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii