Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Ablez Gihan pierde procesul împotriva Partidului Mișcarea Populară Constanța

ro

30 Jan, 2024 09:34 752 Marime text

 
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins cererea lui Ablez Gihan în procesul deschis împotriva Partidului Mișcarea Populară Constanța, ce se află pe secția de contencios administrativ și fiscal.
 
Pe 26 ianuarie 2024, judecătorii au dat următoarea soluție pe scurt – „Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii Respinge cererea, ca inadmisibilă. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 26.01.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.
 
Amintim că, anul trecut, Consiliul Executiv Județean al PMP Constanța a decis, în cadrul ședinței din 9.12.2023, excluderea lui Adrian Viorel Stan, fost primar al orașului Techirghiol, a lui Laurențiu Papu și Ablez Gihan din partid, hotărârea fiind adoptată cu unanimitate de voturi. Nemulțumiți de decizia partidului, cei trei au înregistrat dosare în instanță prin care solicită suspendarea, respectiv anularea actelor administrative prin care a fost luată decizia explicerii din Partidul Mișcarea Populară filiala Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cei trei PMP-iști excluși pentru „coabitare” cu PSD au atacat la Tribunal deciziile Consiliului Executiv Județean al formațiunii politice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii